Tanúsítványok/támogatások

Bisnode

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


Széchényi támogatást kapott vállalkozásunk

GINOP-1.2.9-20-2021-03736 kedvezményezett

Projekt címe: Parkservice Komplex Kft technológiai korszerűsítés és vállalkozás fejlesztés megvalósítása

Támogatás összege: 4 673 596 Ft
Támogatás mértéke: 70%

Projekt rövid leírása:

A projekt során a jelenleg használt TORO márkájú eszközök kiegészítését, majdani teljes cseréjét kezdem el a beszerezni kívánt 1 db KUBOTA ZD1211 ROPS kommunális fűnyíróval, mely a vállalkozást 2021-2022 éves megrendeléseit teljes mértékben képes kiszolgálni. A megrendelések száma folyamatosan nő.

Egész évben folyamatosan üzemel a cég. Vegetációs időszakban a legjelentősebb a munka és adminisztratív teher. 2022 október 1-ig beszerzésre kerül az eszköz, betanításra kerül a kezelő személy.

A projekt menedzsment segítésére projekt tanácsadás igénybevétele történik.

A projekt megkezdésének dátuma: 2021. augusztus 01.

Projekt fizikai zárás: 2022. március 31.


A projekt forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.